Tietosuojaseloste

20.04.2018

 

UPM-Kymmene Oyj ja sen konserniyhtiöt ("UPM") ovat sitoutuneet kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi. Tässä Tietosuojaselosteessa kerrotaan, minkälaisia henkilötietoja UPM voi kerätä sinusta, kun vierailet verkkosivustollamme tai käytät sen kautta palvelujamme ("Palvelut"), miten tietoja voidaan käyttää ja käsitellä ja miten niitä suojellaan. Tässä Tietosuojaselosteessa termillä "henkilötiedot" tarkoitetaan kaikkia sellaisia tietoja, joista sinut voi tunnistaa ja jotka olet antanut meille käyttäessäsi Palveluitamme ja/tai jotka olemme saaneet muita kanavia pitkin.

Voimme päivittää tätä Tietosuojaselostetta tarvittaessa, mikäli muutokset Palveluissamme, toiminnoissa tai soveltuvassa lainsäädännössä sitä edellyttävät. Mahdolliset muutokset julkaistaan tällä sivustolla.

Tämä Tietosuojaseloste kuvaa UPM:n henkilötietojen käsittelyä globaalisti ja suurimmassa mahdollisessa laajuudessaan. Joissakin maissa tietojenkäsittely voi kuitenkin olla rajoitetumpaa johtuen tiukemmasta paikallisesta lainsäädännöstä.

UPM:n verkkosivusto ja Palvelut voivat sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka eivät ole UPM:n hallinnassa ja joita tämä Tietosuojaseloste ei kata. Tämä Tietosuojaseloste kattaa vain UPM:n suorittaman tietojen käsittelyn, ei minkään sellaisen kolmannen osapuolen toimia, joka hallinnoi mitä tahansa sivustoa tai palvelua, joka sisältyy tai johtaa Palveluihimme. Jos siirryt muihin sivustoihin annettujen linkkien kautta, näiden sivustojen tarjoajat voivat kerätä sinusta tietoja ja käyttää niitä soveltaen omaa tietosuojaselostettaan, mikä voi poiketa UPM:n selosteesta.

Käsitellessään henkilötietojasi UPM noudattaa soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. UPM on ryhtynyt henkilötietojen suojaamisen edellyttämiin toimiin estääkseen luvattoman pääsyn tietoihin ja tietojen väärinkäytön estämiseksi.

Voimme kerätä henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme, rekisteröidyt Palveluihimme tai tilaat niitä, tilaat tuotteita Palveluidemme kautta, tilaat uutiskirjeitämme tai muuta materiaalia tai olet meihin yhteydessä muulla tavalla. UPM ilmoittaa, onko tietojen antaminen pakollista vai vapaaehtoista, ja kertoo kieltäytymisen mahdollisista seurauksista. 

Kun vierailet sivustollamme tai käytät Palveluitamme, voimme kerätä tietoja myös siitä, miten käytät Palveluitamme, parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja Palveluita sekä analysoidaksemme sivustomme käyttöä evästeiden ja muiden teknisten tietojen avulla. Palveluissa voidaan käyttää erilaisia tekniikoita, kuten Google Analyticsia, jotka tuovat esille tiettyä teknistä tietoa, kuten tietokoneesi käyttöjärjestelmän, verkkosijainnin ja selaimen tyypin sekä pyynnön lähettäneen Web-sivuston osoitteen ja yrityksen nimen. Yksin näiden tietojen perusteella ei voida tunnistaa yksittäisiä Palveluidemme käyttäjiä eikä kerätä henkilötietoja käyttäjästä, ellet ole itse antanut kyseisiä tietoja, eivätkä ne sisällä mitään muita tietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa. Jos et halua vastaanottaa evästeitä etkä halua ilmoitusta niiden käyttämisestä, voit määrittää selaimen asetukset vastaavasti, jos se on mahdollista käyttämässäsi selaimessa. Jos estät evästeiden käytön, jotkin sivuston osiot eivät välttämättä toimi oikein. Käytämme verkkosivustollamme myös kolmannen osapuolen työkaluja, jotka voivat asettaa evästeitä tietokoneeseesi, ja käytämme seurantateknologioita voidaksemme tarjota sinulle yksilöllisen käyttökokemuksen.

Jos annat UPM:lle henkilötietojasi (nimi, titteli, organisaatio, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero, yrityksen nimi, pyynnön tiedot jne.), UPM voi käsitellä kyseisiä tietoja tarjotakseen sinulle Palveluita ja täyttääkseen pyyntösi. Joidenkin Palveluiden käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja joidenkin lisätietojen antamista.

UPM tai sen edustaja saattaa ottaa sinuun yhteyttä, jos lisätietoja tarvitaan kysymyksiisi vastaamiseen, pyyntöjesi täyttämiseen, tuotteidemme ja palveluidemme markkinointiin sinulle, mielipidekyselyihin, tuotekyselyihin tai sivuston teknistä hallintaa ja kehitystä tai muita vastaavia tarkoituksia varten.

Kerättyjä henkilötietoja käsitellään yleisesti laillisiin liiketoimintatarkoituksiimme:

  • tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen sinulle ja pyyntöjesi täyttäminen
  • asiakas- ja toimittajasuhteiden hallinta ja viestintä
  • tuotekehitys
  • verkkosivuston käyttökokemuksen optimointi 
  • tuotteidemme tai palveluidemme markkinointi
  • asiakas- ja tuotekyselyiden toteuttaminen
  • tapahtumien ja näyttelyiden järjestäminen
  • uusia tuotteitamme ja palveluitamme koskevien tietojen välittäminen sinulle ja niihin liittyvän sähköisen suoramarkkinoinnin lähettäminen, ellet ole kieltänyt tällaisia yhteydenottoja
  • lakien noudattaminen tai lakisääteisten velvoitteidemme täyttäminen.

UPM on ryhtynyt asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimiin rajoittaakseen hallinnassaan olevien henkilötietojen käyttöä ja suojatakseen niitä katoamiselta, tahattomalta tuhoutumiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta muuntelulta. Henkilötietojen käyttöoikeus rajoitetaan niihin henkilöihin (UPM:n työntekijät ja palveluntarjoajat), jotka tarvitsevat tietoja niihin tarkoituksiin, joita varten tiedot kerättiin.

UPM säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan tarkoituksiin, joihin ne kerättiin, tai niin kauan kuin lainsäädäntö ja/tai säädökset edellyttävät. 

UPM voi luovuttaa henkilötietojasi UPM:n konserniyhtiöille niiden sijainnista riippumatta edellä osiossa "Mitä tietoja keräämme ja miten käytämme henkilötietojasi" kuvattuihin rajoitettuihin tarkoituksiin ja kulloinkin vain tarkoituksen vaatimassa laajuudessa.

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia apuna Palveluidemme toimittamisessa. Näillä kolmansilla osapuolilla on oikeus käsitellä henkilötietojasi vain siinä laajuudessa, mikä tarvitaan, jotta kolmannet osapuolet voivat toimittaa pyytämämme palvelun. UPM varmistaa, että henkilötietosi on suojattu asiaankuuluvalla tavalla, kun niitä jaetaan UPM:n sisäisten tai ulkoisten osapuolten kanssa. Kun ulkoistamme palveluita mille tahansa kolmannelle osapuolelle, varmistamme sopimuksin, että henkilötietoja käsitellään asianmukaisella tavalla ja sovellettavien lakien mukaisesti. Emme luovuta henkilötietojasi missään muissa olosuhteissa, paitsi jos meillä on siihen suostumuksesi tai laki niin vaatii.

Jotta voimme tarjota sinulle Palveluita (esim. jos käytämme Palveluiden tarjoamisessa apuna kolmansia osapuolia), UPM voi siirtää henkilötietojasi myös Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sijaitseviin maihin. Kun henkilötietoja siirretään ETA:n ulkopuolelle, henkilötietojesi suojaamiseen käytetään asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja, kuten EU:n mallisopimuslausekkeita. Tällaisen tiedon vastaanottajat sitoutuvat varmistamaan henkilötietojen luottamuksellisuuden ja tietosuojan, eivätkä he saa käyttää tietoja oman liiketoimintansa edistämiseen.

Sinulla on oikeus saada tieto henkilötiedoista, joita UPM on sinusta kerännyt, ja pyytää niistä kopio olemalla yhteydessä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen tai osiossa "Yhteystietomme" kerrottuun postiosoitteeseen. Sinulla on tarvittaessa oikeus saada tietoihin muutoksia tai korjauksia tai saada tiedot poistetuiksi, jos ne ovat niiden käsittelytarkoitukseen nähden virheellisiä, epätarkkoja, vanhentuneita tai tarpeettomia. Voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, tarkentamaan pyyntöäsi ja antamaan siitä lisätietoja.

Jos henkilötietojesi käsittelyyn liittyvä pyyntösi hylätään tai jos henkilötietojasi ei ole mielestäsi käsitelty sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, voit saattaa asian tietosuojaviranomaisen tietoon.

Voit myös pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä, jos tietojen käyttö voisi loukata yksityisyydensuojaasi. Sinulla on oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä kiistäessäsi tietojen oikeellisuuden ajaksi, jolloin käsittelyn lainmukaisuus tarkistetaan, jos tietoja käsitellään lainvastaisesti tai jos olet vastustanut oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä, kunnes sen syrjäyttävä oikeutettu etu on vahvistettu. Tilanteissa, joissa henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa.

Sinulla on oikeus kieltää meitä lähettämästä sinulle mitään sähköistä suoramarkkinointiviestintää napsauttamalla tilauksen peruutuslinkkiä, joka on sisällytetty kaikkeen sinulle lähettämäämme markkinointiviestintään, ja valitsemalla, että et halua saada meiltä markkinointiviestejä jatkossa.

Jos haluat lisätietoja tästä Tietosuojaselosteesta tai henkilötietojesi käsittelystä UPM:n toimesta tai jos haluat tarkastella sinusta keräämiämme henkilötietoja, ota meihin yhteyttä:

UPM-Kymmene Oyj / Tietosuoja
Alvar Aallon katu 1, PL 380
00101 Helsinki
privacy@upm.com

Voit myös ottaa yhteyttä maasi tai alueesi UPM-konserniyhtiöön tai yhtiön paikalliseen tietosuojavastaavaan (mikäli sellainen on). UPM:n konserniyhtiöiden yhteystiedot ovat osoitteessa http://www.upm.fi/yhteystiedot/Pages/default.aspx

 

 
 

Tietosuojaseloste – Rekrytointi

20.04.2018

UPM-Kymmene Oyj ja sen konserniyhtiöt ("UPM") ovat sitoutuneet kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi. Tässä UPM:n rekrytoinnin tietosuojaselosteessa ("Tietosuojaseloste") kerrotaan, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta ja miten käsittelemme ja suojelemme rekrytoinnin aikana keräämiämme henkilötietojasi. Tässä Tietosuojaselosteessa termillä "henkilötiedot" tarkoitetaan kaikkia sellaisia tietoja, joista sinut voi tunnistaa ja jotka olemme saaneet verkkohakemuksesi kautta ja/tai muita kanavia pitkin.

Kun lähetät hakemuksen UPM:lle, annat meille henkilötietosi ja ilmaiset kiinnostuksesi työskentelyyn UPM:llä. Voit hakea työpaikkaa myös käyttämällä LinkedIn-profiiliasi. Anna yhteydenottoja varten henkilökohtaiset sähköposti- ja postiosoitteesi.

Tämä Tietosuojaseloste kuvaa UPM:n henkilötietojen käsittelyä globaalisti ja suurimmassa mahdollisessa laajuudessaan rekrytointiin liittyen. Joissakin maissa tietojenkäsittely voi kuitenkin olla rajoitetumpaa johtuen tiukemmasta paikallisesta lainsäädännöstä.

Käsitellessään henkilötietojasi UPM noudattaa soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. UPM on ryhtynyt henkilötietojen suojaamisen edellyttämiin toimiin estääkseen luvattoman pääsyn tietoihin ja tietojen väärinkäytön estämiseksi.

UPM kerää henkilötietojasi rekrytointiprosessin aikana pääasiassa suoraan sinulta. UPM ilmoittaa, onko tietojen antaminen pakollista vai vapaaehtoista, ja kertoo kieltäytymisen mahdollisista seurauksista. Voimme myös kerätä sinua koskevia tietoja muista lähteistä siinä määrin kuin se on olennaista ja soveltuva lainsäädäntö sen sallii. Tällaisia lähteitä ovat esimerkiksi suosittelijasi, sinua haastatelleet UPM:n työntekijät ja työnhakijoiden taustatarkistuspalveluiden tarjoajat.

UPM voi kerätä sinusta seuraavia henkilötietoja (huomioiden paikalliset rajoitukset):

  • Hakijan tiedot: nimi, yhteystiedot (kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite), syntymäaika ja -paikka, sukupuoli, työ- ja opiskeluhistoria, koulutus, luvat ja todistukset, osaamisalueet ja pätevyydet, kansallinen henkilötunnus
  • Rekrytointitiedot: CV:t ja hakemukset, suositukset, taustatarkistustiedot
  • Viestintä: puhelutallenteet, videotallenteet, ääniviestit, sähköpostiviestit

Keräämme vain tietoja, joita tarvitaan rekrytointipäätösten tekemiseen.

UPM käsittelee henkilötietojasi vain laillisiin liiketoimintatarkoituksiin, mukaan lukien seuraavat:

  • hakijoiden tunnistaminen ja arvioiminen osana rekrytointia
  • tietojen ylläpitäminen liittyen rekrytointiin ja palkkaukseen
  • taustatarkistusten tekeminen sovellettavan lainsäädännön puitteissa.

Saatamme haluta säilyttää henkilötietosi tulevia avoimia työpaikkoja varten. Tällaisessa tapauksessa pyydämme siihen suostumuksesi. Pyydämme aina suostumuksesi kaikkien taustatarkistusten tekemiseen.

UPM voi jakaa henkilötietosi rekrytointipäällikölle ja muille rekrytointiprosessiin osallistuville UPM:n työntekijöille heidän sijainnistaan riippumatta. Henkilötietosi voidaan luovuttaa myös ulkoisille konsulteille ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotta he voivat tarjota UPM:lle henkilöstöhallintoon liittyviä palveluita, sekä suostumuksellasi viranomaisille taustatarkistusten tekemiseksi ja silloin kun laki sitä vaatii.

Henkilötietojasi voivat käsitellä rekrytoijat ja haastattelijat siinä maassa, jossa avoin työpaikka sijaitsee, sekä rekrytoijat ja haastattelijat, jotka työskentelevät muissa maissa UPM:n globaalissa organisaatiossa. UPM:n keräämiä henkilötietoja voidaan siirtää kansainvälisesti muihin UPM:n yksiköihin ympäri maailmaa, mikäli se on tarpeellista kyseessä olevan rekrytoinnin kannalta.

UPM luovuttaa henkilötietojasi vain edellä osiossa ”Henkilötietojesi käyttäminen (käsittelyn tarkoitukset ja lailliset perusteet)” kuvattuihin rajoitettuihin tarkoituksiin ja kulloinkin vain tarkoituksen vaatimassa laajuudessa. UPM varmistaa, että henkilötietosi on suojattu asiaankuuluvalla tavalla, kun niitä jaetaan kolmansien osapuolten kanssa.

UPM voi myös siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle, esimerkiksi jos käytämme kolmansia osapuolia henkilöstöhallintoon liittyvien palveluiden tarjoamiseen. Ulkoistaessamme palveluja kolmansien osapuolten palveluntarjoajille ja siirtäessämme henkilötietoja UPM:n sisällä ETA:n ulkopuolelle varmistamme sopimuksin ja muilla keinoin, kuten käyttämällä EU:n mallisopimuslausekkeita, että henkilötietojesi suojaamiseen käytetään asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja.

UPM on ryhtynyt asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimiin rajoittaakseen henkilötietojesi käyttöä ja suojatakseen niitä katoamiselta, tahattomalta tuhoutumiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta muuntelulta. UPM:llä on käytössään kolmansien osapuolten palveluntarjoajien seulonta- ja valintaprosessit henkilötietojesi turvallisen käsittelyn takaamiseksi. Hakemuksen lähettämisen jälkeen vain rekrytointiin osallistuvat henkilöt pääsevät käyttämään tietojasi. Henkilötietojen käyttöoikeus rajoitetaan vain henkilöihin, jotka tarvitsevat tietoja yllä kohdassa ”Henkilötietojesi käyttäminen (käsittelyn tarkoitukset ja lailliset perusteet)” määriteltyihin tarkoituksiin.

Jos hyväksyt tarjoamamme työpaikan, rekrytointiprosessin aikana kerätyistä oleellisista tiedoista tulee osa työntekijätietojasi ja ne säilytetään maakohtaisten vaatimusten mukaisesti.

Jos emme tarjoa sinulle työpaikkaa, voimme suostumuksellasi säilyttää henkilötietosi tulevia avoimia työpaikkoja varten.

UPM säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan tarkoitukseen, johon ne kerättiin, tai lainsäädäntö niiden säilytystä edellyttää.

Sinulla on oikeus saada tieto henkilötiedoista, joita UPM on sinusta kerännyt, ja pyytää niistä kopio olemalla yhteydessä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen tai osiossa "Yhteystietomme" kerrottuun postiosoitteeseen. Sinulla on tarvittaessa oikeus saada tietoihin muutoksia tai korjauksia tai saada tiedot poistetuiksi, jos ne ovat niiden käsittelytarkoitukseen nähden virheellisiä, epätarkkoja, vanhentuneita tai tarpeettomia. Voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, tarkentamaan pyyntöäsi ja antamaan siitä lisätietoja.

Jos henkilötietojesi käsittelyyn liittyvä pyyntösi hylätään tai jos henkilötietojasi ei ole mielestäsi käsitelty sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, voit saattaa asian tietosuojaviranomaisen tietoon.

Jos haluat lisätietoja tästä Tietosuojaselosteesta tai henkilötietojesi käsittelystä UPM:n toimesta tai jos haluat tehdä tietopyynnön, ota meihin yhteyttä:

privacy@upm.com
UPM-Kymmene Oyj / Tietosuoja
Alvar Aallon katu 1, PL 380
00101 Helsinki

Voit myös ottaa yhteyttä yhtiöön, johon lähetit hakemuksesi, tai yhtiön paikalliseen tietosuojavastaavaan (mikäli sellainen on).

 

 
 

Tietosuojaseloste - Liikekumppanit

18.5.2018

UPM-Kymmene Oyj ja sen konserniyhtiöt ("UPM") ovat sitoutuneet kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi. Tässä Tietosuojaselosteessa kerrotaan, minkälaisia henkilötietoja UPM voi kerätä asiakkaistaan, potentiaalisista asiakkaistaan, toimittajistaan ja muista liikekumppaneistaan sekä näiden edustajista, joiden kanssa meillä on liikesuhde tai tavoitteena luoda sellainen, sekä miten näitä tietoja voidaan käyttää ja käsitellä ja miten niitä suojataan. Tässä Tietosuojaselosteessa termillä "henkilötiedot" tarkoitetaan kaikkia sellaisia tietoja, joista sinut voi tunnistaa ja jotka olet antanut meille ja/tai jotka olemme saaneet muita kanavia pitkin.

Voimme päivittää tätä Tietosuojaselostetta tarvittaessa, mikäli muutokset toiminnoissamme tai soveltuvassa lainsäädännössä sitä edellyttävät. Mahdolliset muutokset julkaistaan tällä sivustolla.

Käsitellessään henkilötietojasi UPM noudattaa soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. UPM on ryhtynyt henkilötietojen suojaamisen edellyttämiin toimiin estääkseen luvattoman pääsyn tietoihin ja tietojen väärinkäytön.

UPM:n on liiketoimintansa yhteydessä kerättävä ja käytettävä tietynlaisia yhteystietoja, joihin sisältyy myös henkilötietoja, asiakkaistaan, potentiaalisista asiakkaistaan, toimittajistaan ja muista liikekumppaneistaan sekä näiden edustajista ja muista henkilöistä, joiden kanssa UPM toimii. Käytämme asiakas- ja toimittajatietokantoja myynti- ja markkinointitoimintojemme sekä toimittajasuhteidemme hallintaan. UPM kerää henkilötietosi pääasiassa suoraan sinulta, esimerkiksi silloin, kun olet yhteydessä meihin, tilaat uutiskirjeitämme tai markkinointimateriaalia tai rekisteröidyt tapahtumiimme. Keräämme asiakkaidemme, potentiaalisten asiakkaidemme ja toimittajiemme edustajien henkilötietoja myös silloin, kun käytät tuotteitamme tai palveluitamme tai olet kanssamme muutoin vuorovaikutuksessa.

UPM voi käsitellä henkilötietojasi (tehtävänimike, titteli, organisaatio, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yrityksen nimi, laskutustiedot tai muut vastaavat liiketoimintasuhteeseen liittyvät tiedot) seuraaviin laillisiin liiketoimintatarkoituksiin:

  • asiakas- ja toimittajasuhteiden hallinta ja viestintä
  • tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen ja pyyntöihisi vastaaminen
  • myynnin ja hankinnan tuki
  • laskutus, verotus ja niihin liittyvät maksutapahtumat
  • liiketoiminnan kehitys
  • sopimushallinta
  • tuotteidemme tai palveluidemme markkinointi
  • asiakas-, tuote- ja toimittajakyselyjen toteuttaminen
  • tapahtumien ja näyttelyiden järjestäminen
  • uusista tuotteistamme ja palveluistamme tiedottaminen ja niihin liittyvän sähköisen suoramarkkinoinnin lähettäminen, ellet ole kieltänyt tällaisia yhteydenottoja
  • lakisääteisten velvoitteidemme täyttäminen.

UPM:n edustaja voi olla sinuun yhteydessä, jos kysymyksiisi vastaamiseksi tarvitaan lisätietoja, tai vastatakseen pyyntöihisi, tuotteidemme ja palveluidemme markkinoimiseksi tai mielipidekyselyjä, tuotekyselyjä tai sivuston teknistä hallintaa ja kehitystä tai muita vastaavia tarkoituksia varten.

Henkilötietojesi käsittely perustuu pääasiassa oikeutettuun etuumme hoitaa ja jatkaa liiketoimintaamme tehokkaasti.

UPM on ryhtynyt asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimiin rajoittaakseen hallinnassaan olevien henkilötietojen käyttöä ja suojatakseen niitä katoamiselta, tahattomalta tuhoutumiselta, väärinkäytöltä ja luvattomalta muuntelulta. Henkilötietojen käyttöoikeus on rajattu niihin henkilöihin (UPM:n työntekijät ja palveluntarjoajat), jotka tarvitsevat tietoja niihin tarkoituksiin, joita varten tiedot on kerätty.

UPM säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan edellä kohdassa ”Mitä tietoja keräämme ja miten käytämme henkilötietojasi” kuvattuihin rajoitettuihin tarkoituksiin tai niin kauan kuin lainsäädäntö ja/tai säädökset edellyttävät.

UPM käyttää henkilötietoja asiakas- ja toimittajasuhteiden hallintatietokannoissaan ainoastaan yhtiön sisäisiin tarkoituksiin. Voimme luovuttaa henkilötietojasi UPM:n konserniyhtiöille niiden sijainnista riippumatta edellä Mitä tietoja keräämme ja miten käytämme henkilötietojasi -osiossa kuvattuihin rajoitettuihin tarkoituksiin ja kulloinkin vain tarkoituksen vaatimassa laajuudessa.

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia asiakas- ja toimittajatietokantojen hallintaan. Näillä kolmansilla osapuolilla on oikeus käsitellä henkilötietojasi vain siinä laajuudessa kuin on tarpeellista, jotta kolmannet osapuolet voivat toteuttaa pyytämämme palvelun. UPM varmistaa, että henkilötietosi on asianmukaisesti suojattu , kun niitä luovutetaan UPM:n sisäisesti tai sen ulkopuolisille tahoille. Ulkoistaessamme palveluita kolmansille osapuolille, varmistamme sopimuksin ja muilla keinoin, että henkilötietoja käsitellään asianmukaisella tavalla ja sovellettavien lakien mukaisesti. Emme luovuta henkilötietojasi missään muissa olosuhteissa, paitsi jos meillä on siihen suostumuksesi tai laki niin vaatii.

UPM voi siirtää henkilötietojasi myös Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sijaitseviin maihin. Kun henkilötietoja siirretään ETA:n ulkopuolelle, henkilötietojesi suojaamiseen käytetään asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja, kuten EU:n mallisopimuslausekkeita. Henkilötietojen vastaanottajat sitoutuvat varmistamaan niiden luottamuksellisuuden ja tietoturvan, eivätkä he saa käyttää tietoja oman liiketoimintansa edistämiseen.

Sinulla on oikeus saada tieto henkilötiedoista, joita UPM on sinusta kerännyt, ja pyytää niistä kopio olemalla yhteydessä alla kohdassa ”Yhteystietomme” mainittuun sähköposti- tai postiosoitteeseen. Sinulla on tarvittaessa oikeus saada tietoihin muutoksia tai korjauksia tai saada tiedot poistetuiksi, jos ne ovat niiden käsittelytarkoitukseen nähden virheellisiä, epätarkkoja, vanhentuneita tai tarpeettomia. Voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, tarkentamaan pyyntöäsi ja antamaan siitä lisätietoja.

Jos henkilötietojesi käsittelyyn liittyvä pyyntösi hylätään tai jos henkilötietojasi ei ole mielestäsi käsitelty sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, voit saattaa asian tietosuojaviranomaisen tietoon.

Voit myös pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä, jos tietojen käyttö voisi loukata yksityisyydensuojaasi. Sinulla on oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä kiistäessäsi tietojen oikeellisuuden ajaksi, jolloin oikeellisuus tarkistetaan, jos tietoja käsitellään lainvastaisesti tai jos olet vastustanut oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä, kunnes oikeutetun edun olemassaolo on vahvistettu. Tilanteissa, joissa henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa.

Sinulla on oikeus kieltää meitä lähettämästä sinulle mitään sähköistä suoramarkkinointiviestintää käyttämällä tilauksen peruutuslinkkiä, joka on sisällytetty kaikkeen sinulle lähettämäämme markkinointiviestintään, ja valitsemalla, että et halua saada meiltä markkinointiviestejä jatkossa.

Jos haluat lisätietoja tästä Tietosuojaselosteesta tai henkilötietojesi käsittelystä UPM:n toimesta tai jos haluat tarkastella sinusta keräämiämme henkilötietoja, ota yhteyttä:

UPM-Kymmene Oyj / Tietosuoja
Alvar Aallon katu 1, PL 380
00101 Helsinki
privacy@upm.com 

Voit myös ottaa yhteyttä maasi tai alueesi UPM-konserniyhtiöön tai yhtiön paikalliseen tietosuojavastaavaan (mikäli sellainen on). UPM:n konserniyhtiöiden yhteystiedot ovat osoitteessa http://www.upm.fi/yhteystiedot/Pages/default.aspx