Tietosuojaseloste

20.04.2018

 

UPM-Kymmene Oyj ja sen konserniyhtiöt ("UPM") ovat sitoutuneet kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi. Tässä Tietosuojaselosteessa kerrotaan, minkälaisia henkilötietoja UPM voi kerätä sinusta, kun vierailet verkkosivustollamme tai käytät sen kautta palvelujamme ("Palvelut"), miten tietoja voidaan käyttää ja käsitellä ja miten niitä suojellaan. Tässä Tietosuojaselosteessa termillä "henkilötiedot" tarkoitetaan kaikkia sellaisia tietoja, joista sinut voi tunnistaa ja jotka olet antanut meille käyttäessäsi Palveluitamme ja/tai jotka olemme saaneet muita kanavia pitkin.

Voimme päivittää tätä Tietosuojaselostetta tarvittaessa, mikäli muutokset Palveluissamme, toiminnoissa tai soveltuvassa lainsäädännössä sitä edellyttävät. Mahdolliset muutokset julkaistaan tällä sivustolla.

Tämä Tietosuojaseloste kuvaa UPM:n henkilötietojen käsittelyä globaalisti ja suurimmassa mahdollisessa laajuudessaan. Joissakin maissa tietojenkäsittely voi kuitenkin olla rajoitetumpaa johtuen tiukemmasta paikallisesta lainsäädännöstä.

UPM:n verkkosivusto ja Palvelut voivat sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka eivät ole UPM:n hallinnassa ja joita tämä Tietosuojaseloste ei kata. Tämä Tietosuojaseloste kattaa vain UPM:n suorittaman tietojen käsittelyn, ei minkään sellaisen kolmannen osapuolen toimia, joka hallinnoi mitä tahansa sivustoa tai palvelua, joka sisältyy tai johtaa Palveluihimme. Jos siirryt muihin sivustoihin annettujen linkkien kautta, näiden sivustojen tarjoajat voivat kerätä sinusta tietoja ja käyttää niitä soveltaen omaa tietosuojaselostettaan, mikä voi poiketa UPM:n selosteesta.

Käsitellessään henkilötietojasi UPM noudattaa soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. UPM on ryhtynyt henkilötietojen suojaamisen edellyttämiin toimiin estääkseen luvattoman pääsyn tietoihin ja tietojen väärinkäytön estämiseksi.

 

 
 

Tietosuojaseloste – Rekrytointi

20.04.2018

UPM-Kymmene Oyj ja sen konserniyhtiöt ("UPM") ovat sitoutuneet kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi. Tässä UPM:n rekrytoinnin tietosuojaselosteessa ("Tietosuojaseloste") kerrotaan, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta ja miten käsittelemme ja suojelemme rekrytoinnin aikana keräämiämme henkilötietojasi. Tässä Tietosuojaselosteessa termillä "henkilötiedot" tarkoitetaan kaikkia sellaisia tietoja, joista sinut voi tunnistaa ja jotka olemme saaneet verkkohakemuksesi kautta ja/tai muita kanavia pitkin.

Kun lähetät hakemuksen UPM:lle, annat meille henkilötietosi ja ilmaiset kiinnostuksesi työskentelyyn UPM:llä. Voit hakea työpaikkaa myös käyttämällä LinkedIn-profiiliasi. Anna yhteydenottoja varten henkilökohtaiset sähköposti- ja postiosoitteesi.

Tämä Tietosuojaseloste kuvaa UPM:n henkilötietojen käsittelyä globaalisti ja suurimmassa mahdollisessa laajuudessaan rekrytointiin liittyen. Joissakin maissa tietojenkäsittely voi kuitenkin olla rajoitetumpaa johtuen tiukemmasta paikallisesta lainsäädännöstä.

Käsitellessään henkilötietojasi UPM noudattaa soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. UPM on ryhtynyt henkilötietojen suojaamisen edellyttämiin toimiin estääkseen luvattoman pääsyn tietoihin ja tietojen väärinkäytön estämiseksi.

 

 
 

Tietosuojaseloste - Liikekumppanit

18.5.2018

UPM-Kymmene Oyj ja sen konserniyhtiöt ("UPM") ovat sitoutuneet kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi. Tässä Tietosuojaselosteessa kerrotaan, minkälaisia henkilötietoja UPM voi kerätä asiakkaistaan, potentiaalisista asiakkaistaan, toimittajistaan ja muista liikekumppaneistaan sekä näiden edustajista, joiden kanssa meillä on liikesuhde tai tavoitteena luoda sellainen, sekä miten näitä tietoja voidaan käyttää ja käsitellä ja miten niitä suojataan. Tässä Tietosuojaselosteessa termillä "henkilötiedot" tarkoitetaan kaikkia sellaisia tietoja, joista sinut voi tunnistaa ja jotka olet antanut meille ja/tai jotka olemme saaneet muita kanavia pitkin.

Voimme päivittää tätä Tietosuojaselostetta tarvittaessa, mikäli muutokset toiminnoissamme tai soveltuvassa lainsäädännössä sitä edellyttävät. Mahdolliset muutokset julkaistaan tällä sivustolla.

Käsitellessään henkilötietojasi UPM noudattaa soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. UPM on ryhtynyt henkilötietojen suojaamisen edellyttämiin toimiin estääkseen luvattoman pääsyn tietoihin ja tietojen väärinkäytön.